10 Temmuz 2026 / Cuma
Medikal News
  • Ana Sayfa
  • Aktüel
  • Hastane
  • Kongre
  • Medikal
  • Röportaj
  • İlaç
  • Atama
  • ESTETİK
  • KÜNYE
  • İLETİŞİM
Sonuç yok
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Aktüel
  • Hastane
  • Kongre
  • Medikal
  • Röportaj
  • İlaç
  • Atama
  • ESTETİK
  • KÜNYE
  • İLETİŞİM
Sonuç yok
Tüm Sonuçları Görüntüle
Medikal News
Sonuç yok
Tüm Sonuçları Görüntüle

Polifarma’ya Üst Düzey Lider

Medikal News Yazan Medikal News
7 Nisan 2026
Kategori : Atama, Manşet
A A
Polifarma’ya Üst Düzey Lider

Polifarma’da üst düzey bir atama gerçekleşti. İlaç dünyasının deneyimli ismi Dr. Ecz. Başbuğ Öke; alanında uzman isimlerle yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam eden Polifarma’nın CEO’su olarak şirketin sürdürülebilir büyüme ve küresel rekabet hedeflerine liderlik edecek.

Polifarma, ilaç sektöründe strateji, iş geliştirme, ihracat ile satış ve pazarlama alanlarında uluslararası deneyime sahip Dr. Ecz. Başbuğ Öke’yi üst düzey yönetim kadrosuna katarak Türk ilaç sektörünün ‘global sağlık üssü’ olma yolundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

1971 yılında doğan Öke, lise eğitimini 1989 yılında İstanbul Erkek Lisesi’nde, lisans eğitimini 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde, yüksek lisans eğitimini 1996 yılında aynı üniversitenin aynı bölümünde tamamladı. Doktora derecesini ise 2000 yılında aynı üniversitenin Biyokimya Bölümü’nden aldı.

İş yaşamına 2000 yılında Bilim İlaç’ta İş Geliştirme Yöneticisi olarak başlayan Öke, 2002-2006 yılları arasında Abdi İbrahim’de sırasıyla Tıbbi Tanıtım Uzmanı, Medikal Müdür ve Ürün Müdürü olarak çalıştı. 2006-2013 yılları arasında Abbott’ta sırasıyla Kıdemli Ürün Müdürü, Grup Ürün Müdürü, Pazarlama Müdürü, Neonatoloji İş Birimi Müdürü, Solvay Entegrasyonu Proje Lideri ve Spesifik Ürünler İş Birimi Direktörü olarak görev yaptı. AbbVie oluşumunun ardından 2013-2017 yılları arasında AbbVie Türkiye’de Spesifik Ürünler İş Birimi Direktörü, 2017-2018 yılları arasında AbbVie Inc. (ABD, Chicago)’da Kıdemli Pazarlama Müdürü ve Nöroloji alanındaki Global Pazarlama ve Ticari Operasyonlardan Sorumlu Direktör olarak çalışan Öke, 2021 yılından itibaren Eczacıbaşı İlaç Pazarlama’da Genel Müdür olarak görev yaptı.

Polifarma’nın yenilikçi ürün geliştirme, uluslararası büyüme ve hasta odaklı sağlık çözümleri stratejilerine liderlik edecek olan Öke’nin, sektördeki derin bilgi birikimi ve liderlik vizyonu ile Polifarma’yı daha ileriye taşıması ve şirketin hem yerel hem de global pazarlardaki konumunu güçlendirmesi hedefleniyor.

Polifarma, güçlü yönetim kadrosu ve stratejik yatırımlarıyla sağlık sektöründe değer yaratmaya ve hastalara erişilebilir, güvenilir çözümler sunmaya kararlılıkla devam ediyor.

En Son Haberler

Liv Hospital Ulus’a küresel kalite tescili

Liv Hospital Ulus’a küresel kalite tescili

10 Temmuz 2026
Berat Beran İlaç ve Hekimlerden Toplumsal Farkındalık

Berat Beran İlaç ve Hekimlerden Toplumsal Farkındalık

10 Temmuz 2026
TÜRKİYE’NİN TERMAL ZENGİNLİĞİ

BAŞKENTTEN DÜNYAYA Ankara’nın Termal Geleceğine Davet

10 Temmuz 2026
DAVIVA İLK ÖZEL HASTANESİNİ AVCILAR’DA AÇIYOR

DAVIVA İLK ÖZEL HASTANESİNİ AVCILAR’DA AÇIYOR

8 Temmuz 2026
Medikal News

Medikal News İletişim Adresi

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1993 Sk. Papatya Residence 2. No: 35. A Blok. Kat: 6 Daire; 109
ESENYURT/İSTANBUL
Tel: 0212- 853 63 05 Fax: 0212- 853 63 15

© 2021 Tekprosis Bilgisayar - Tekprosis Professional Partner

Sonuç yok
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • #1 (başlık yok)
  • İLAÇ
  • İLETİŞİM
  • KÜNYE
  • LABORATUVAR
  • MEDİKAL
  • AKTÜEL
  • HASTANE
  • KONGRE
  • RÖPORTAJ

© 2021 Tekprosis Bilgisayar - Tekprosis Professional Partner